Pengikut Tersayang

No Kamu

Saturday, 30 April 2011

Thesis is Done, next find A job!

Skang nie aku ngh btungkus lumus myiapkan thesis aku<nie yg terakhir skali ok>..b0san suda ngadap bnde nie.. ari2 kot, tiap jam asik pk thesis thesis.. skang nie aku baru pas viva, n kene uat corection sane sini tuk uat Final Thesis.. alhmdulillah x byk yg salah.. advis0r aku p0n ok, xbyk yg dier argue, n lg besh sbb x s0h kami uat kulit tebal yg tah bpe puluh ringgit tah tuu.. juz print biase2 je..hope mrkh nye nnti bukan la biase2 eh madam.. hehe

Mybe ari rabu nie skali lg aku btolak ke melaka,utk skian kalinye.. driver bas 0rkid tuu pon da kenal aku ngn acik dh.. haha.. agaknye kami bdua la penyeri bas tuu kn, klu xde kami, xpenoh la bas tuu..kot..hehe.. n rabu nie la yg terakhir asenye aku jejak kaki kt kampus ksygn aku tuu.. last naek lift,last jmpe lect, last jmpe kwn2,last mkn kt Kedai Mak Mara <lazat sedap kot mkn kt situ>.. pokok pgkal nye sume last la..haha..
kdg2 ase berat gak ati nk tgglkan zmn kmpus..msti ase rinduu pasnie kn.. da x rase nk pg claz..lari2 naek lift<xpenah pnjat tangga c0z claz kami sume area mcapai langit>.. huuu, paling rindu nk uat bising dlm claz la..
jd pendiam la ko pasnie yat.. huahuahuaa..

Anywhre, nnti konvo Insya Allah kami jmpe lg.. ye kwn2 ye.. hopefuly jodoh kte bpnjangan smpai bile2.. n x lupe gak kt lect2, xpe, kite msh ade fb..klu nk tnye kabo, leh je r0ger2.. so done! thesis da siap, sume da ready, resume pon tggal nk anta je.. kwn2 sume.. slmat jejak kaki ke  ALAM pekerjaan yaa!!

Nak gak Jadi Blogger..Berangan!

Huhu..pestime neh type blog, kunon2 xnk ktggalan la dlm arus teknologi mklumat..haha.
actly aku p0n bkn minat sgt ngn blog nie 
<xminat or xpndai yat?>


 tgk2 blog 0rg memg da saluu..tue yg nk try test..hehe
perghhhh..agak sukar ye nk myetatkn diri dlm dunia belog neh...payah yg amat.. tp klu blogger2 yg senior tu msti diorg x heran xjakun mcm aku kan..haha


s0, pasnie agak2 ade bnde yg aku nak share ngn k0rg sume..anytime anywhre aku p0st ehh..
x isaw x b0san da pasnie
aku ade teman nk st0ry m0rie..xla asik ngacau 0rg je..


n utk k0rg, selamat bkenalan ngn dunia aku!
wewitttt yat da ade bel0g..hehe..wewitttt