Pengikut Tersayang

No Kamu

Thursday, 19 May 2011

Ai Bizi Bebehh !

Salam semua.. Hope korang hepi2 hndaknya yaa.. Aku? Ehmmm.. Seperti tajuk di atas, aku skang nie tersangat lah busy syg2 sekalian.. yaaa, aku udah bekerja? wouuu, Yat kerja ape? Leh payung leh ngendeng! Muahahaaa, baru lima ari keje, xdpt nk payung or bumbung lagi yaaa..

Keje mane nie beb,, Hee, segan nk cakap.. alah keje biase2 jer wakk.. ewahh! heehee.. aku dapat keje selama tah bape bulan di pam minyak petronas dkt2 ngan umah aku.. Bahagian cashier je yaa.. Tapi sabow  lah u oll oii.. Masuk ari nie dah dua kali aku shortt!! mueheheehe <nangis2 sket> dasat x dasat.. Tah ape silap nye aku pon tak twu.. Tapi memang agak susah laa.. maen bedal je picit2 mesin kira tue, mane tak shott.. wuuuu.. Nasib baek bos nye tersangat lah baek ati.. dier ckp tape tapee, permulaan memang cmnie.. hehee.. aku pon mjawab..huu, tolak gaji tak bos duit short nehh..tak payah lah ehh..pmualaan, baru nk stat enjin bos..tp bos uat dokno jekk, upenye aku cakap dalam ati.. muehehee.. tak terluah lak nak tanya.. tatottt, masih baru lagi kan.. heehee


dah macam nie gaya nya
memang wajib shot la kan kawan-kawan
ngeee

Okeh lah korang sumer, entry aku kali nie even sket tapi padat kan kan.. cukup untuk korang tahu aku ngah uat ape cuti nie.. Kalau ade comment2 yang aku tak balas lagi tuu <ada kee> aku mtk maaf lah yee.. setakat nie aku balas sumenye.. Hope korang still menjenguk belog kesayangan aku nie walaupon aku xde disaat korang mnjenguk.. hehee..Mata pon udah ngantok, esok mnjalankan tugas seperti biasa, so have a nice day utk korang sume yaa yaaa!!

Rinduuu korang sentiasa!!

psstt: acc pakcik nufnag ku dh naik..hepi lah gak..huuu

2 comments:

♥Lady Ainaa♥ said...

Nic blog dear..hehehe..i wanna be ur fllwer, hit me back ples...hehe TQ

LALA shaheila said...

kerja biasa-biasa pun asalkan leh kerja..

:)