Pengikut Tersayang

No Kamu

Friday, 6 May 2011

Bukan Sebarang Cakera Padat *ayat dulu2..hee

Wah tajuk entry je da gmbarkan betape ego+bongkak nye.. Yat ade cakera padat (cd je lah yat) yg laen dr yg laen taw.. xde jual mane2 kedai taw.. muehehehe.. actually aku nk tunjuk kat korg hasil keje aku bhempas pulas, bkerah keringat <eiii,ucuukkk ko nie yat> selama final sem aku tempoh ari.. susah woo nk buek.. kerna 'die'aku xlena tido siang & mlm.. mkn x lalu, minum pun buat basah tekak je <poyos minah neh>. b'ulang alik aku ke melaka nk siapkan bnde alah neh.. hope fully usaha aku tuk mnyiapkan nye bbaloi2 dgn ape yg aku bakal dpt nnti ,tak laen dan x bukan iaitu <wah, ayat mcm2 kuar> my result...

taraaaaa..inilah cakera padat nya tawan2..
tantekk kan.. ngee


dan lagi


lagi dan..





No comments: