Pengikut Tersayang

No Kamu

Sunday, 15 May 2011

Kawan Baru @ Kawan Memandu

Hohoii.. Korang2 sume yg ku syg.. Ngah uat apee tuhh.. Blogwalking je yaa.. Klu singgah blog aku nie jgn lupe jerit2 yaa..tanda anda2 sumer dtg menjenguk blog aku, wlaupun sikijap saja.. n klu lg baek ati+ousemm, komen2 lar entry aku nie.. ngeee..

Seminggu dah aku dtg dengan full attendance kat skola mmandu.. progress memang mantap la kan, dari xpndai pegang stereng, now daa pndai da.. dari xpndai u-turn, uii, skang nie jgn ckp lah.. x-turn pon aku pndai..muahahaa.. And Tak ku sangka tak ku duga aku dapat kawan baru u oll.. Kawan bukan setakat kawan hai2 bye2 je yee..nie kwn yg boleh kongsi susah senang nie.. heee.. tak sangke <one more xsangke> kitorang memang sekepale.. 

Sejak bkwan nie satu skola memandu leh dgr ktorg gelak, bgema kot.. mane nye tak bgema, dah tiga suara bgabung tenaga ketawa x hengat dunia.. hahaha.. cikgu2 kat situe geleng pale jer.. asik huhahuha sane sinun jek, bawak kreta nye tak betul gak! opss..heee.. ohh,lupe nak kenalkan..Dua2 ladies yaa.. Muda belia lagi..aku sowg je yg senior..muehehe.. ktorg kenal secara kebetulan jaa.. mula2 aku kenal ngan Effa Ziela@ Effa Pink.. umo Effa nie 20 thn..sebab ape aku panggil dier Effa pink? Minah nie hagak suke pakai baju pink ye tawan2.. sentiasa dtg skola memandu dgn baju pink dier tuh. Da mcm uniform da aku tgk.. hahaha.. Effa nie brutal orgnye..cikgu memandu pon terpikat ngan kebrutalan dier.. heeee..

Okeh, yang second lak Nohafeeza@ Nowha Ammar.. Nie haa blog dier.. empunya nama..<betul ke aku eja nama ko nie Noha>.. Noha nie paling muda antara kitorg nie, umo baru 19.. Dr segi umo, ktorang x ambik kire sgt pon..nak ckp maen bedal jekk.. tguris terkecik ati blkg kire.. muahahaa..Trademark Noha nie time kenalkan diri ngan ktorg bdua ritue is 'awak nie klakaw lahh'.. mula2 awak saya lah, 15 minit pastue terus kluar ayat sejati dari mulot dier.. hahaa.. awk nie klakow lah Noha..=p

Skang nie pon aku masih bhubung ngan diorang.. still insya Allah sampai bile2.. tak msj pon, fb still leh hubungkan ktorg.. Sekalung Kredit lah kat cikgu memandu ktorang, Mr Alik @ Alex<ensem cikgu neh> coz soh ktorang duk same2 kat bangku menunggu ritue.. hehee.. So jom usha2 pict kawan baru aku nehh.. ngeee

opkoz korg da twu yg mane Effa n Nowha kan
<$10? apee motif?>


tak dapat bawak laju2 kat driving skol
kat sini lah tempat ktorg balas dendam.. hahaa


psstt..masing2 dah ade pakwe, so kawin nanti jgn lupe jemput aku haa

2 comments:

cik nowha=feeza said...

..adumakkkkkkk . burok nye muke dakuh .

::yartHaryati:: said...

hahaa Noha..muke penat kan kan..