Pengikut Tersayang

No Kamu

Tuesday, 3 May 2011

Mykad Yat Sedia Di Ambik..huhu

Haa.. entry kali nie aku nak ckp sket pasal mykad aku.. actualy kwn sume, aku BeloM ade mykad okeh..jgn tkejot jgn tpanjat.. tenang sume.. hehe.. alah,tulisan mykad je xde.. tp ic ade okeh..i bukan org london or paris.. muke je mcm org sane.. ngehngehh..

so, siap2 la nie nk pi hambik kt pjbt pndaftaran ..ntah cmne rupe aku kn.. maluu nye kalo x lawo.. tp aku yakin spnjg aku duk kt krusi nk take a new pict for mykad tuu aku sentiase senyummm.. memng aku da praktis kot sejak dr umh lg.. mesti senyum yat oi.. bukan ape, ade satu kes tuu <kaum kerabat aku gak> mykad dier ok je, tp yg x ok rupe dier.. laen benor.. ade mcm ttunduk sket,nk kate malu,dier bkn seorg pamalu yee, muke ? ha muke memang masam mcuka lah.. bile aku tnye awat muke hang kt ic laen benor ngn skang.. n dier pon mngadu lah kt aku, pkcik pndaftaran ic tuu x habaq pon bile dier nk klik, so mood memg k.o ritu, paham2 je lah..alolooo.. sian nyee kn.. xsempat nk senyum cite nye.. 

N today aku harap ler yee jap lg bile hmbik ic tuu aku akn tsenyum lebor sprti lebornye senyuman aku kt pict tuu..hehehe.. bior nmpk sket pp aku yg tembam nie <i like ok>.. skurang2 nye ade la sket market nk mtk keje nnti.. haha.. 
B4 tuu aku nk tnjuk la sket ic oldskol aku.. hope korg x tkejut ye <alah,asik soh tkejot je bile bace entry ko yat>.. so sile la gelak ye, tp gelak jgn smpai org sbalh dgr ok.. maluu den oii



taraaa.. nie bukan pengganas yg dkehendaki ok
<muke ale belang sket, ksilapan teknikel yg xboleh diampunkan>
jap lg muke ala2 pnganas nie akn btukar mjadi model yg dcari 
selame ini.. muahahaha



da tkoyak sane sini daa..
so memng wajib la mtk ganti yat..


p/s: trime kasih sgt2 ngn kwn baek tchenta, acika sbb sudi bwk aku yg semangat nie p tuka ic ritu..jasamu ku kenang cik..=)

No comments: