Pengikut Tersayang

No Kamu

Tuesday, 21 June 2011

Mane pergi Tuan punye Belog neh!!

Oh makk koo..Tanjatt Boboii.. ngeeee
Kalau tengok pada tarikh hari ni, dah lebih sbulan gak blog ni tak update. Walaweyy, ke mane lah ko nie Yat?!. hehehee.. tak pergi mane2 pon..ade je niee..and mungkin ada yang menanti blog ini dikemaskini atau mungkin tidak.. Bila dah lama tak update ni, agak-agak ada tak yang anggap blog nie Nak TUTUP ?? Mungkin ke aku dah bosan dengan blogging ? muahahahaa..
Ekcelly panjang ceritanya kenapa aku dah lama tak update. Keghairahan nak menaip-naip ni meluap-luap ! Wewitt!! Tapi tak dapat nak tulis atas alasan berikut :
The only alasan yaaa !! Diri ku tidak berduit atau lebih tepat tengah misikin nak myambung line brodben aku nie.. sedih je buyinye kan.. terima je lah Yatt.. hehee.. Usha2 gak duit makpak aku tp maluu nk mintakk.. pndai usha je.. huuu.. Skang nie baru la leh on hasil pemberian duit bulanan dr abglong aku.. huhuu..sonok + teruja gak nie sbb da lame kottt x ber update belog nehh.. so nnti kan je lah bebelan aku pasnie ye kawan-kawan..^_^
Rindduuuuuu nyeee ngan kehidupan belog aku nie.. coz kt tmpt nie je la tempat aku nak mencurah segala gundah gulana aku... hehee.. and yg paling besh nye dpt jumpe ramai gak kwn baruu.. tanks kpd follower baruu walaupon pon x berupdate blog nie korg sudi gak tekan button follower tuuu.. and utk follower lame, aishhh, jgn cakap lahh..tersayang sgt2 sbb korang still support aku tok mnulis nie dengan tidak mnekan button Stopp following tuu.. ILEVVYUU so muchh lahh u'olll.. heheheee
Sooo geng2 sume nantikan entry baru Yat yg seterusnya yaaa..