Pengikut Tersayang

No Kamu

Wednesday, 9 May 2012

Relocation to Ayer Keroh Country Resort

Asslamualaikum dan selamat sejahtera untuk korang-korang semua..

Apa khabar hari nie.. Minggu nie aku agak penat sket lah geng sebab terpaksa berkejar ke sana kemari especially untuk pindah ke hostel baru..

Actually yang baru nie bukan more to hostel lah sebab nama tempat dia pon ala-ala hotel gitue.. hehe.. Aku skang nie dah tak tinggal kat hostel MMU lagi dah..Start 7hb aritue aku dah ditempatkan di Ayer Keroh Country Resort (AKCR). Beshhh gak lah.. sangat kottt... huhu.. bilik dia jangan cakap lah kan,seleeseeee u'oll... bilik air besar.. leh meniarap telentang buat gaya kuak kupu-kupu lagi.. satu bilik ada dua orang.. So roomates aku kali nie is Nurul Huda.. dak kelantan.. baikk and besh! hehe..Makanan lak jangan cita lah kan.. Gempak..pelbagai variety disediakan.. pendek cerita memenuhi sangat lah selera tempatan aku nie.. kuikuii...

Likely same with my room..huuu

Cantik kan kan..


Berenang-berenang di muara
.
.
.
.
.
.
.


Lihat betapa gembira nya muka aku 
bila kat tempat baru nie kan..muehehee


Aku harap di tempat baru aku nie aku akan lebih bersemangat nak menjalani traning yang berbaki 3minggu je lagi.. Hopefully sangat.. Thats all from me.. Jumpa lagi di next entry yaaa... Papaiii!


3 comments:

Ada Abdullah said...

salam sis..
nak tnya psl penginapan waktu training kat MMU, penginapan free ke berbayar ye?

Ada Abdullah said...

salam sis..
nak tnya psl penginapan waktu training kat MMU, penginapan free ke berbayar ye?

yartt hayati said...

ada abdullah : training waktu nie free.. TM yg bear the cost wak :)