Pengikut Tersayang

No Kamu

Tuesday, 25 September 2012

Peloh Tanda Badan Saya Sehat



Assalamualaikum..

Hye u’oll.. Tak menahan tajuk entry kan..hahaha..pagi-pagi lagi da berpeloh..hadohyai.. Berlari tak cukup tanah nak mengejar punchkad.. takot nye merah kan.. lambat! Mana tak nye perjalanan ke tempat kerja yang dekat jadi lambat. As usuall lah kan.. tren delay .. Again and again.. keluar rumah rasa macam dah cepat tapi still sampai 8.28.. Acaner tuh?? Hahaa.. Aku rase kalau aku drift or rempit xde lah makan masa 20minit ke Raja Chulan tuh.. Aku rase lah kan.. Sebab tak pernah try laks.. ngeeee


Mood kerja tak lah meningkat mana..macam semalam gak rasenye.. Rase berkobar-kobar nak ke tempat kerja belum muncul lagi.. huhuu.. Kadang-kadang aku rase baik buat kerja yang sedia ada melambak nie kat umah je.. Xdelah aku bersusah payah nak naik turun tangga berlari berkejaran nak sampai opis kan.. xde lah aku tiap-tiap ari toleh kanan kiri cium ketiak orang kan.. tiap ari okeh! Homaigod Yat.. hahaa.. xdelah duit aku kuar meleleh bagai xditahan bila nampak lauk ikan keli masak pedas, masak pecal or masak ape-ape lah janji ikan keli kan.. slruppppp.. Dap giler ikan keli.. huuu.. Iklan jap! Sebab kerja-kerja aku skang nie bukan perlukan sign or cop rasmi mohor diraja bagai setiap hari.. So submit bila dah siap and proceed ke next month! Itu ajer.. Cuma aku xberani lah nak buat.. aku rase dalam dunia nie kalau someone sama kerja cam aku nie pon takkan berani buat lagi.. hehehe.. Lain lah kerja kat company mak pak sendirik.. Ye dak..


Malam tadi dating ngan sang putera raja hati ku yang cemerlang lagi mantap bab-bab datang awal jumpa aku..Ngeee.. Aku jer yang selalu lambat turun yang dah janji kat dia belum sampai aku dah tercongok kat garaj keta tapi itu semua aku tipu belaka.. haaa semputtt! Suka lah mana tak suka.. Dapat tengok hari-hari tiap saat pon tak ape.. Tak bohsan mahupun jemu.. hehehe.. Dia skang dah bekerjaya sebagai seorang Quantity Surveyor di syarikat yang boleh tahan gak femes nye.. Alhamdulillah rezeki dia.. Moga dapat bertahan dengan kerenah bos ya encik Syafiq! Heeeee


Penat lahh peloh pon tak ilang lagi terus ngadap lappy nak menghupdate blog! Aiyoooo.. Tingkatkan prestasi tingkatkan potensi Yat oii! Okeh aku dengarr and jumpa esok yaa.. Papai!



Hye lah lappy..kalau ko takde tak bermakna hidup aku kat ofis nie.. 
Jangan lah meragam ye mucuk.. hukhuk

2 comments:

♥ sitifarhana ♥ said...

yatt..dah berjaya dah ko skrg..dekat dgn capikk lagi..alolooo...aku tumpang gmbira sayang :)

*rindu gile kat ko*

::yartHaryati:: said...

wewiittt..kalau ko ada lg lengkap idupku beb.. ngeee.. =)