Pengikut Tersayang

No Kamu

Tuesday, 23 October 2012

Kerja Bertimbun-timbun bun bun


Assalamualaikum..


Banyak nya kerja aku.. Semua nak kena buat!! Semua nak kasi settle before cuti raya! Excell lak lembap macam kura-kura nak respond data aku..Arghhh fedupp sangat taw dengan kau wahai Excell.. Menci menci menciiii!!!





Bila muka dah start serius buat kerja rakan sekeliling pon tak diendahkan.. Alahaiii.. Maafkan saya wahai akak dan abang sekalian.. Kakak ku semua, Naik cuti nanti kita gosip-gosip ketawa mengekek ikan kekek lagi yaa.. Sobsobsob.. Sedih xdapat join diorang  shoping kat KWC.. Menci kau wahai kerja..  Grrrrrr.....


Psss~ Mood nak balik raya.. Actually rindu kat kampung halaman.. Hmmm...


1 comment:

.::: Princess MOMOY :::. said...

selamat hari raya dear
takpe. settlekan keje dulu cepat2 then boleh raya dengan tenang